Aktiviteter og kurser for 2016 vil være at se på Facebooksiden

Bork 2016

Hej kajakroere...

Årets weekendtur i kajak bliver som tidligere nævnt fra den 17. - 19. juni.

Vi mødes i Bork Havn fredag eftermiddag / aften og sejler både lørdag og søndag.

Vi har rådighed over to små ferielejligheder, og der kan overnatte 6 personer i hver.

Fredag plejer vi at grille, og lørdag spiser vi på restaurant.

Regn med ca. 150,- kr. til fællesudgifter pr. person.

Vi er allerede 7 personer, så skynd dig at melde dig til hos mig på mobil 25609405 eller nowack@mail.tele.dk eller peter.nowack@skolekom.dk

Rullekursus i Herning svømmehal 2015

Finder sted på disse datoer: 3 søndage - den 1.marts , 15.marts og 12.april
Har du ikke lige lært at rulle endnu eller lykkes det ikke hver gang, så får du chancen her for at lære det på et lille kursus med en dygtig instruktør.

Kursusbeskrivelse - Begynderrul
I forbindelse med havkajakroning spiller sikkerheden en ganske stor rolle. Et sikkert rul øger din sikkerhed, da du undgår at være i vandet i lang tid. Vi vil i løbet af de 3 gange arbejde hele vejen - fra start til det færdige rul. Der vil være fokus på indledende øvelser, hoftekip, kroppens og pagajens bane gennem vandet. Vi vil starte hver gang med teori for at gennemgå programmet, se nogle videoer og tale om de forskellige typer rul og deres fordele og ulemper - som vi senere kan afprøve i svømmehallen.
Der arbejdes i makkerpar gennem hele kurset - så man må gerne ’dele’ en kajak. Vil man lære at rulle i sin egen kajak må man også gerne medbringe dette.
Medbring badetøj, håndklæde, vårdragt, evt. sko, næseklemme og svømmebriller/dykkerbriller samt lyst og mod på at få hovedet under vand og afprøve nyt 🙂

1 marts: 45 min teori - 15 min omklædning - 2 timer i svømmehal Mødetid kl kl.14.45-18
15. marts: 30 min teori - 15 min omklædning - 2 timer i svømmehal. Mødetid  kl.15-18
12. april: 30 min teori - 15 min omklædning - 2 timer i svømmehal. Mødetid kl. 15-18

Instruktør: Folke Janiesch
Der er plads til højst 10 personer på kurset, pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet.
Tilmelding til Marianne. E-mail: marianne@merrildvej11.dk eller 40703427.
Pris: 350 kr. som betales til klubbens konto

Reg.nr.: 5096-Kontonummer: 1326944 eller pr. MobilePay til Marianne

er der invitation til oktoberfest.

Alle Herning Kajak Klubs medlemmer med ledsagere er velkomne til oktoberfest den 4. oktober kl. 17.00. Vi byder på tyske specialiteter og i medbringer selv drikkevarer samt service. Vi har inviteret Hansi og Helene Fischer, så der er mulighed for en svingom. Festen foregår i telt ved klubhuset, så tag noget fornuftigt tøj på, gerne lederhosen, dirndl eller Harboørehabit.

Pris 100,- DKR/pers. som skal betales til Hanne enten på konto 9108-0001200003 eller via mobilpay på tlf. nr. 20 928 172, skriv venligst tydeligt navn på indbetaleren.

Tilmelding til Stein alle dage på tlf. 27 721 902 mellem kl. 17-19.

Medbring godt humør, vi har sørget for rammerne.

Hilsen festudvalget

Klubture

En stor del af disse aktiviteter er at der hvert år bliver arrangeret mange forskellige ture for vores medlemmer.

Via undermenuen i højre side kan man få et overblik eller resume over tidligere og fremtidige ture.