Kajakpolo

Vi har pt ikke folk nok til kajakpolo så indtil videre kan vi ikke tilbyde kajakpolo, hverken i svømmehal eller på søen

Indendørs i Herning svømmehal om vinteren søndag. Om sommeren i Fuglsang sø.

Da vi har fået udvidet vores tid om søndagen til hele perioden 16.00 til 18.00 har den alvorlige bestyrelse givet os lov til at muntre os med kajakpolo i 25 m bassinet mellem 17.00 og 18.00 som vores primære tid.

Hvad er kajakpolo?

Der er to mål – en bold og op til 8 polokajakker fordelt på to hold på vandet. Kajakpolo handler stort set om at lappe bolden ind i modstanderens mål, der er heldigvis ikke så for forfærdelig mange regler. Man må ikke slå hinanden, man må derimod gerne sejle ind i, blokere og skubbe til den spiller der har bolden, og man må ikke sejle med bolden på spraydækket.

Kajakpolo har vist sig at have en bred appel på tværs af alle aldersforskelle, og de små kajakker kan nemt håndteres også af klubbens yngre medlemmer. Desuden er det den mest effektive og sjoveste tekniktræning man kan forestille sig – så vi kan kun opfordre til at stå på.

Kajakpolo er ikke ufarligt – man kan tit få ondt i arme og skuldre af ret hård sejlads og man får meget tit alvorlig ondt i lattermusklerne. Det værste er dog at det er dybt vanedannende.

Her er et sommerbillede fra vores sø

Yderligere oplysninger kan hentes ved Peter på 3029 1248  og Martin på 22408402

Se nogle billeder her fra Martin http://picasaweb.google.dk/MWOlesen/Kajakpolo?feat=directlink#