Hvem siger man ikke kan sejle på Heden?

…..selvfølgelig kan man det! I december 2005 blev klubben grundlagt og har i øjeblikket klubhus ved Fuglsang Sø, som er beliggende i den nordlige del af Herning. Klubben råder over havkajakker, kapkajakker, turkajakker samt polokajakker.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af klubben, prøve en tur i en kajak for at se om det kunne være noget for dig, kigge nærmere på klubben eller noget helt fjerde er du velkommen til at kontakte en fra klubben.

Klubben giver mulighed for, at du kan:

• Sejle havkajak
  • Sejle kap- og turkajak
  • Surfing. Vi har 3 nye surfere og våddragter
  • Brugsret til vores “sommerhus” ( klubhus/container) med fantastisk udsigt over søen
  • spille kajakpolo, i søen om sommeren og i svømmehallen om vinteren
  • Ret til sejlads på storåen. Tjørring til Nissum fjord
  • Blive oplært i alm. kajakteknik
  • Låne kajakker, trailer og andet udstyr
  • Bruge svømmehallen i vinterhalvåret til svømning, kajakpolo og redningsøvelser
  • Være med på guidede kajakture

Klubben er i øjeblikket organiseret i Dansk Kano- og Kajak Forbund, DGI (Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger) samt SIKH (Samvirkende Idrætsklubber i Herning Kommune).