Ture 2008

1/   Efterårstur til Sydvestjylland 26-28 september 2008 – nærmere betegnet Marbæk Plantage ved Esbjerg.

Mulighed for at ro kajak på Varde å, Ho Bugt, ture til Esbjerg, Fanø, Blåvand Fyr. God hytte 75. meter fra vandet.

Afgang fredag fra containerne kl. 17.00 (pakning af trailer). Ture lørdag og søndag. Voksne: 100 kr. pr. overnatning/børn gratis – fælles madlavning/splejsning af kostudgifter.

Mere info i Container 1 med hytteinfo + kort.

Tilmelding til Thøger

it@herning-gym.dk

2/   Dragebådsregatta fredag den 5/9 kl. 12.00 – 18.00 og lørdag den 6/9 kl. 10.00 – 18.00.

Herning Kajak Klub har fået mulighed for at afholde Dragebådscup og vil gerne have din hjælp til arrangementet. Ydermere BØR kajakklubben stille et hold om lørdagen, hvor der også er Fuglsangløbet.

Mere info i Container 1.

Tilmelding til Thøger

it@herning-gym.dk

Klubtur rundt om Jegindø i Limfjorden (16. juni 2007)

Jegindø i Limfjorden blev målet for dagens ekskursion for 6 klubmedlemmer efter kajakkerne var surret fast til traileren med arkæologknob og tandtråd. Med vinden i humør til at blæse omtrent 9 m/s fik vi til tider nogle fornøjelige bølger at boltre os i, og de turdeltagere, som endnu ikke havde besøgt saltvand før, fik dermed en god, gedigen introduktion til dette element. Distancen vi tilbagelagde var omtrent ca. 17 km, men der var skam tid til at indtage lidt foder under pausen, hvilken blev henlagt til den lokale havn. Ja, vi var velsagtens det største overrend af turister den havn oplever i denne uge eller to.

Ifølge DMI skulle der falde ca. 20 mm nedbør, og med regn på turen fra den ganske start til den ganske slutning blev det en våd omgang og har givet en indikation af, at DMI for en gangs skyld har haft en prognose, som ikke slog helt fejl. Vi fik derfor ikke de helt store muligheder for at tage billeder, men se eventuelt Andres billeder her. Trods vejret en rigtig dejlig tur, som blev tilbagelagt på omtrent 3½ time i alm. turfart. Tak til alle, der deltog på turen! Jesper

Tur om Venø i Limfjorden (14. april 2007)

Martin og undertegnede var på eventyr i Limfjorden på en dag med juni-vejr i april. Turen gik rundt om (mod uret-retning) Venø i strålende vejr (solstråler vel at mærke) og bød på yderst roligt vand, med undtagelse af lidt mini-bølgesurf på de sidste kilometre. Turen kan stærkt anbefales, specielt til afluring af flotte, investeringsegnede fritidshuse med velkonsoliderede ejendomsvurderinger og beliggende yderst naturskønt. Iøvrigt åbenbarende at se, at verden er større end Fuglsang Sø 😉 Jesper