Ture 2014

Til medlemmerne af Herning Kajakklub

Weekendtur den 20.-22. juni

Se opslag med billeder i pdf

For 3. år i træk arrangerer vi en klubtur til Bork Havn.

Vi har booket to små ferielejligheder, og der kan overnatte 6 personer i hver lejlighed, men det bliver lidt tæt.

Regn med ca. 150,- kr. pr. person ved overnatning, men det afhænger lidt af deltagerantallet.

Sovepladserne reserveres efter først til mølle princippet. Der er gratis adgang til lille badeland med sauna, tyrkisk bad samt boblebad.

Endelig er der selvfølgelig Bork Campingplads, hvor der også er mulighed for at leje hytter m.m.

Fredag aften kan vi hygge os på vores lille terrasse og grille. Der er en købmand i Bork Havn, og der sælges alt, hvad vi har brug for.

Lørdag er der mulighed for at spise på restaurant Panorama. Vi snakker sammen om indkøb af mad m.m. efter tilmeldingen, som er senest den 10. juni (uha, det er snart). Mail hvornår I kommer, og hvilken kajak I vil sejle i.

Nærmere info udsendes efter den 10. juni.

Vi håber at se mange af jer i Bork Havn fredag den 20. juni fra kl. 17 eller lørdag den 21. juni.

Inge og Peter Nowack

nowack@mail.tele.dk eller peter.nowack@skolekom.dk

Evt. spørgsmål besvares på nr. 25609405 eller 22518686.

Billederne er fra kajakturen i juni 2013. Nederst til venstre ses vinderne af beachvolley-kampen. Er der nogen, der skal have revanche?