Kajakkurser EPP2

Kunne I have lyst til at få bevis på jeres færdigheder i kajak? Kunne i have lyst til at kunne leje kajakker i andre klubber, tage med på ture o.s.v. uden at de vil se jer an først? Med et EPP2 bevis i hånden, som er det officielle ''frigivelsesniveau'' opgivet ved Dansk Kano og Kajakforbund, kan man både nationalt og internationalt dokumentere sin kunnen, uden at skulle ud og sidde i kajakken og demonstrere først.

Frigivelsesniveauet indebærer at man officielt må sejle selv på åbent vand, da man kan redde sig selv og andre, kender de gængse sø-regler og ved hvordan man bør gøre i givne situationer på helt basisk niveau. Det er desuden en god erfaring at have.

Færdighedskravene med mere her: http://www.kano-kajak.dk/dkf/EPP/EPP_Hav_1_4_marts_2010.pdf. Her defineres det også hvad der kræves af udstyr.

NB: Hvis du mener at have færdighederne, der kræves, og egentlig gerne vil have beviset uden at skulle igennem hele kurset, så kontakt os, og vi snakker om en evt. mulighed for at føre dig op. - Man skal kompetencemæssigt kunne alt, hvad der står i EPP2 standarderne (se tidl. link.)